Den Internasjonale Kvinnedagen!

Vi er stolte av å støtte den Internasjonale Kvinnedagen og årets tema er “Velg å utfordre”. Årets tema målsetter å øke bevisstheten rundt likestilling og like vilkår for kvinner og menn innenfor mange ulike bransjer, deriblant teknologi.

Vi ønsker på denne dagen å løfte frem prestasjonene til en av våre full stack utviklere, Lusine.

«Jeg har alltid elsket matte, fysikk og naturfag. Da jeg var ung, pleide onkelen min å utfordre meg med morsomme logiske gåter, som jeg elsket å løse. Jeg ville derfor jobbe med programmering sånn at jeg selv kunne løse problemer og se løsninger i praksis.

På universitetet var jeg intern hos en lokal start-up bedrift i Armenia og da visste jeg at jeg hadde tatt det rette karrierevalget med å bli en utvikler.

Etter min oppstart i Pickatale så har jeg hatt en fantastisk reise, og jobbet på flere spennende prosjekter. Jeg håper jeg kan bidra til å inspirere neste generasjon med kvinner til å ville jobbe innenfor teknologi.”

Vårt mål som selskap er å skape leseglede hos barn. Vi håper vår leseplattform vil kunne bidra til at fremtidige generasjoner kan skape et mer rettferdig samfunn for både kvinner og menn.

Få nyheter og oppdateringer

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Trygt å bruke

Pickatale er utviklet for barn og alt innholdet er kvalitetssikret for barn. Kjøper du et abonnement fra oss, får du ingen ytterligere kostnader og ingen tilfeldige produkter blir lagt til ditt abonnement.

Personvern

Pickatale bruker informasjonskapsler på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger her.

Møt oss i sosiale medier